Jeg skal presentere ideen min om desentralisert produksjon (drop produksjon) som potensielt kan øke den lokale økonomien og redusere C02-utslipp, frakt og emballasjeavfall.

I dagens samfunn blir et produkt først designet, deretter produsert på en stor fabrikk før det sendes til lokale lagre og deretter sendes igjen til en butikk.

Dette tilfører produktets kostnad, men også frakt og emballasje.

I hvert nivå er det fortjeneste fra selskapet som designer produktet, deretter rederiet og selvfølgelig emballasjekostnaden.

Da selger butikken dette produktet med noe overskudd, og de må fylle opp varelageret når de bare har noen få deler igjen.

Tenk deg nå at butikken hadde tilgang til en verdensomspennende database med mange produkter de kunne lage selv. Det vil ikke være hvert produkt, men det kan være monteringsbraketter, adaptere eller andre lignende produkter.

Butikken fikk dem til å velge en 3d-skriver fra en lokal butikk, og da ville de få tilgang til databasen, og produktet ville ha forhåndsinnstilte gkoder som er innstilt av den lokale forhandleren av 3d-skrivere.

Butikken som skaffer seg en 3d-skriver vil ha en større gruppe potensielle kunder som hjelper dem å vokse, og butikken som produserer og selger det 3d printede produktet, kan få tilgang til databasen fra en skjerm på printeren.

For hver ferdig utskrift betaler de et% som går tilbake til designeren av produktet og selskapet som er vert for databasen. (tekniske detaljer er laget, men ønsker ikke å dele dem ennå)

Muligheten for å få tilgang til databasen og skrive ut ville ikke være innebygd i selve 3d-skriveren, men mer som et kassasystem koblet til skriveren. (Noen skrivere kan ha denne innebygde funksjonen)

Butikken vil være i stand til å skrive ut vanlige produkter hvis de vil, men de forhåndsinnstilte gkodene for selve skriveren er i det vedlagte systemet.

Jeg har alle detaljene rundt denne ideen, men som enhver ny idé trenger du kapital. Det er her dere alle spiller inn.

Ved å investere i denne nye ideen, vil du gjøre det mulig for din lokale sykkelbutikk eller en annen butikk å lage ditt eget design og få et% kutt fra hver butikk som produserer din del. Som kunde trenger du kanskje ikke å vente 3-4 uker og få din del sendt fra et lager, men få den produsert lokalt i butikken din. Hvis en original del bryter, kan butikken kanskje bare lage deg en ny.

Hvis 3d-skriverbutikken i nærheten av deg er i stand til å skanne produktet ditt, kan designere hjelpe deg med å lage dette til en CAD-fil.

Senere kan den være tilgjengelig for kjøp i din lokale butikk.

Designerne vil ikke belaste deg for en høy betalingskostnad, fordi de ser verdien av et% kutt fra salg i stedet. Dette vil være til fordel for så mange på så mange nivåer, og jeg har mange som ønsker å bli med i denne nye satsingen.

Jeg tror at vi befinner oss i et øyeblikk der produksjonen kan være nær kunden i en desentralisert sak som vil være til fordel for mange og til og med verden selv. Hvis du tror på dette, så bli med i den nye retningen som investor, designer eller som en lokal butikk som vil produsere lokalt.

Jeg har allerede flere selskaper i Norge og andre land som er interessert i å bli med i dette systemet og butikker som vil bruke en 3d-skriver for å øke lokalinntekten

Handlekurv