Drop production er ikke print tjeneste
Les mere under whitepaper siden

LOKAL HANDEL

Vi samler 3d printer firmaer over hele verden for å produsere varer lokalt der du bor. Dette reduserer frakt verden over og gir et lavere C02 utslipp.
Det vil og redusere avfall fra innpakking siden de fleste vil plukke opp varen lokalt.

Mange firmaer sammenligner tjenesten med hjemmesider som gir pris på 3d fil som du laster opp og blir printet 
Dette er helt forskjellig siden vi selger ferdig designede produkter som er delt mellom de forskjellige 3d print produsentene.
Så dette er ikke en tjeneste hvor du sender inn en 3d fil for printing, men en nettbutikk med ferdig designede produkter som er ordentlig testet med vanlig garanti/reklamasjon som du ville fått i en hvilken som helst annen butikk.

girl, white, background-4376611.jpg

Vi designer produktet og tester det først

Alle produktene som er presantert på nettsiden er noe vi har designet for 3d print produksjon og testet i det virkelige liv.

Prouktet er produsert lokalt i ditt nærområde ved at en gruppe med 3d printer butikker verden over deler samme design og kvalitetsjekker så det blir likt overalt.

Denne videoen er basert på et forskningspapir om distribuert produksjon som ser ut til å være en evolusjon innenfor produksjon basert på åpen distribuert teknologi.
Dette er virkelig en spennende tid for produksjon som utvikler teknologien og endrer markedsplassen eksepsjonelt. Gjør det mulig for relative små desentraliserte produsenter å øke inntjening og trives i en industri hvor skalering ved sentralisert produksjon har vært enestående.

Original video er postet på Youtube.

Handlekurv